fbpx
Cart 0

Print Info

Fotoafdrukken: 20 x 30 cm &  30 x 40 cm*
Foto’s (A4 & A3) worden afgedrukt op Fuji Lustre of  Ilfort Galerie Prestige Smooth papier

Fotoafdrukken 40 x 60 cm, 60 x 90 cm & 80 x 120 cm*
Foto’s op groter formaat worden afgedrukt op Hahnemühle Fine Art papier (Photorag / Pearl / Baryta)

Foto in Galerielijst
Foto’s die worden ingelijst komen standaard in een zwarte houten Galerie lijst (hoogte 3cm, breedte 2 cm) met een wit passe-partout. Mocht je een andere kleur lijst willen dan kun je dat tijdens je bestelling aangeven in de order notes. Momenteel is er de keuze uit; Zwart / Blank & Wit.

Extra opties
Tegen een meerprijs van 40 euro kunt je ook nog kiezen uit de volgende drie opties; Walnoot, Donkerbruin of Eiken. Tot slot is het ook mogelijk de foto’s te laten inlijsten met ontspiegeld of museum glas. Hierdoor heb je geen last van reflecties en is het kunstwerk beter zichtbaar.

Mocht je meer willen weten of het even met ons persoonlijk willen bespreken dan kun je ons altijd even bellen of mailen.
Info@captureamsterdam.com / +31627524931

.

Fotoafdruk achter Acrylraat (Plexiglas)
Het is ook mogelijk om uw foto’s af te drukken achter Acrylraat (plexiglas). De foto’s lijken hierdoor een stuk helderder en scherper. De foto is daarnaast beter beschermd tegen vuil en verkleuring van de zon. Bij ontvangst kun je de foto “zwevend” ophangen, door het ophangsysteem komt de foto enkele centimeters van de muur te hangen wat erg chique oogt.

.

Amsterdam Printer: Fotolab Kiekie Amsterdam

.

* Let op: Uiteindelijke afmetingen van de prints en lijsten kunnen verschillen afhankelijk van de afmeting van de foto. Bij een afdruk houden we de kortste zijde van de foto aan. Dus een vierkante foto afgedrukt op 20×30 cm zal een print van 20 x 20 cm worden.