fbpx
Cart 0

About | Capture AmsterdamCAPTURE AMSTERDAM
Capture Amsterdam is opgericht door en voor fotografen die samen een passie delen voor hun vak en de stad Amsterdam. Samen leggen zij, elk met hun eigen stijl en persoonlijk blik, het huidige tijdsbeeld van onze hoofdstad vast.

In samenwerking met het Stadsarchief van Amsterdam bieden we daarnaast foto’s aan uit hun enorme archief waar meer dan 360.000 afbeeldingen staan. Onze keuze is nu gevallen op foto’s van Amsterdam rond 1900 vastgelegd door geweldige fotografen als Bernard F. Eilers en Jacob Olie. We hebben de mooiste foto’s uitgezocht, bewerkt en gerestaureerd.
.
Panorama foto Jacob olie – Stadsarchief Amsterdam – Restauratie door Capture Amsterdam

.EXPOSITIES

We verkopen niet alleen foto’s voor aan je muur we richten ons ook op het samenstellen en realiseren van tentoonstellingen / exposities voor bedrijven en organisaties. Bij interesse bespreken we graag de mogelijkheden met je.

.

  • Capture Amsterdam Expo Amsterdam 1900 Stadsarchief Amsterdam - Nederlandse BankFOTO VERZOEKEN

Mocht je opzoek zijn naar een specifieke foto dan kun je deze ook door ons in opdracht laten maken. Als je ons je wensen laat weten dan zoeken wij voor jou de best bijpassende fotograaf uit in ons netwerk.

.
.
.

Voor vragen, meer informatie of een persoonlijk advies kun je altijd even bellen of mailen.

Met vriendelijke groet,

Janus van den Eijnden  /  Capture Amsterdam  /  info@captureamsterdam.com / +31627524931